Cehennem Portal TFP - Tukish Şeytan Muharebesi ..!
Üye olmazsan çok şey kaçırırsın!
Hatta güzel kampanya varsa,adminliği de kaçırırsın!
E katıl bize durma...!


Turkish Şeytan Muharebesi ..!
 
AnasayfaHoşgeldinizÜye ListesiKayıt OlGiriş yapZiyaretçi Defteri
Sohbet | Forum
Similar topics

Paylaş | 
 

 Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular [Bütün Sorularınızın Cevabı Burada!]

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
JiLeT
Admin
Admin
JiLeT

Mesaj Sayısı : 81
Rep : 703
Kayıt tarihi : 27/08/10
Yaş : 25
Nerden : Edirne

MesajKonu: Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular [Bütün Sorularınızın Cevabı Burada!]   Paz Şub. 06, 2011 12:53 pm

Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
1)Online Olarak Nasıl Counter-Strike 1.5 Oynarım?
Cevap: Half Life Full*Half-Life Update'i Olan HL 1.1.1.0 uptade ve Cs 1.5 Full'u yükleyin*Hepsi Yüklendikten Sonra Counter'ı Açıp Cs Games > Online Games > Add ip kısmına server iplerini ekleyip oynayabiliriniz...
2)Online Olarak Nasıl Counter-Strike 1.6 Oynarım?Cevap: 1.6 Oynamanız İçin Sadece 1.6 Full + V23 update'ini Yüklemeniz Yeterlidir...
3)Client.dll hatası Alıyorum?Nasıl Düzeltebilirim?
Cevap: Client.dll Hatası HL 1.1.1.0 uptade'ini Yükleyerek Düzeltebilirsiniz.
4)Bazı Serverlarda Oyuna Giriyorum 15-20 Sn Sonra Otomatik Atılıyorum?
Cevap: Bazı Serverlar CD(Cheating-Death)Hileyiönleyen(!)Bir Programdır.Programı Resmi Sitesinden indirip Kurduktan Sonra Servera Girmeden Önce Programı Açmanız Yeterlidir...

5)Cheating-Death'i Yükledim Fakat Yine Serverdan Atılıyorum?
Cevap: Cheating-Death'in Harika Bir program(!) OldugununGöstergesidir Bu...
Programın Tamamen Bug'ı(Hatası)'dır...
6)Oyunu Oynarken Warning: Cl-Flush Entity Packet Böyle Bir Hata Veriyor Ne Yapmam Gerekli?
Cevap: Bu Hatayı Pinginiz Yüksek Oldugu Zaman Alirsiniz...Pinginiz Düzeldiği Zaman Böyle Bir Hatayı Almayacaksınızdır...
7)Cs'de Kendi Logomu Nasıl Yapabilirim?
Cevap: DecalConverter adli 200 kb büyüklügündeki program ile Kendi Logonuzu Kolayca Yapıp Kullanabilirsiniz...
8)Rate Ayarları Nedir?
Cevap: Rate Ayarları Oyundaki Bağlantınızı Az da olsa pinginizin Düşmesini Sağlayan Komutlardır...
56k Modem 256k ADSL 512k ADSL 1024k ADSL
rate 4000 rate 7500 rate 9500 rate 12000
cl_latency -120 cl_rate 6500 cl_rate 8000 cl_rate 9800
cl_updaterate 20 cl_cmdrate 20 cl_cmdrate 32 cl_cmdrate 43
cl_cmdrate 30 cl_updaterate 21 cl_updaterate 31 cl_updaterate 40
9)LAN servers are retricted to local clients (class C) Hatası Alıyorum?
Cevap: Serverdaki Versiyon İle Sizdeki Cs'nin Versiyonları Aynı Değildir(Genelde Yurt Dışındaki Cs Serverlarında Alınan Bir Hatadır...
10)"dropped due reservation slot" Servera Girdiğimde Böyle Bir Hata Alıyorum?
Cevap: Serverda Adminlere Ve Slotlu(Ücret Verip Kendine Yer Kiralayan Player) Ayrılan Bölümdür...
11)your system has been modified please remove the modifications code[64] Hatası Alıyorum?
Cevap: Sisteminiz Modifiyelidir(Hile Hacks vs...)Silip Tekrar Girmeyi Deneyin...
12)Cs'de Nasıl Demo Alabilir Ve İzleyebilirim?
Cevap: Cs Oynarken Console'u İndirip Record Demoismi Yazmanız Yeterlidir*Demoyu X:/Sierra İçine Kaydeder İzlemek İçin İse Cs yi Açıp Ana Menüden Consolu Seçip Playdemo demoismi.dem (Nokta ç Tuşu ile) Yazip Enter'a Basmaniz yeterlirdir...
13)HLTV Nedir ? HLSW Nedir?
Cevap: HLTV maçlarda Kullanılan Tüm Oyuncuların Demosunu Alan Program*HLSW Oyunu Açmadan Masaüstünden Oyunu Rcon Komutlarınız İle Yönetmeye Yarayan Programdır..

14)Lan Game'den Oynarken Host(Oyunu Kuran) Kişiyim Nickimi Değiştirdiler Nasıl Değiştiriyorlar?
Cevap: Cmd_name isim Seklinde Yazarsanız Host'un Nicki Değişir...
15)Servera Girerken Mapleri Otomatik Yüklemiyor?
Cevap: cl_download_ingame "1" cl_allowdownload "1" cl_allowupload "1" Komutlarını Config Dosyanıza Ekleyin...
16)Amx-Mod Ve Admin Mod Nedir?
Cevap: İkiside Serverı Daha Kolay Yönetmeye Yarayan Server'a Kuruluş Plugin'lerdir...
17)Bazı Serverlarda Otomatik Maç Ayarları Var Nerden Bulabilirim?
Cevap: http://rapidshare.de/files/11126380/Mac-Cfg.zip.html
C:/Sierra/Half-Life/Cstrike Klasörüne atın..
Oyundayken;
exec mac.cfg Maç Başlatır...
exec tt.cfg Taktik Time'ı Başlatır...
exec normal.cfg Puclic Ayarlara Döner...
18)CS 1.6'da ölünce yazı yazamıyorum veya scoreboard'u göremiyorum?
Cevap: ESC'e basıp çıkan menüden "player list" seçeneğini tıklayın.
19)Fps Nedir? Nasıl Yükseltebilirim?
Cevap: FPS bilgisayarınızın ekran kartı* ram* işlemci vs. gibi parçalarına bağlı olarak değişen bir değerdir. Frames Per Second yani saniyede kare yakalama hızı olarak tanımlanabilir.
Yükseltmek İçin Komutlar...
İyi Bir Ekran Kartı Gerekir...Veya Mevcut Ekran Kartınız En Son Driver'ini Yüklemelisiniz
20)Cs'de Sesli İletişim Nasıl Kurabilirim?
Cevap: voice_enable 1 komutunu Console'a Yazıp*Microfonunuzu Takıp Oyun İçindeyken "K" Tuşuna Basmanız Yeterlidir... (voice_loopback 1
Komutunu Yazarsanız Kendi Sesinizide Duyarsınız Ve Karşı Tarafa Nasıl Ulaşdığını Duyarsınız)
21)Cs Kısaltmaları ve Terimleri Nedir*Nelerdir?
Cevap:
CT = Anti Terörist Timi (Counter Terörist).
T = Terörist.
HS = HeadShot Karşınızdaki Player'ı Kafasından Vurarak Öldürmektir.
Lag = Server İle Bağlantınızın Kısa Süreli Kopmasıdır.
Lamer = Serverın Düzenini Bozan Örneğin Kendi Takım Arkadaşını Öldüren Sürekli Pusu Ve Sote Yapanlara Takılan Lakap.
Kick = Player'ın Serverdan Kısa Süreli Uzaklaştırılması.
Ban = Oyundan Atılmak Süreli Veya Süresiz Olarak Serverdan Uzaklaştırılma.
Spectator = Oyunu Sadece İzleyen Kişiler Genelde Maçları Yöneten Hakemlerdir.
TK = Karşı Tarafın Tüm Oyuncuları Öldüren Kişi Takılan Lakap Team Killer.
FF = Frienldy Fire (Kardeş Katli) Kendi Takım Arkadaşını Öldürmeye Yarayan Komut Kısaltmasıdır.
Rush = Base'den Hızlı Çıkış.Aniden Baskın Manasında Kullanılan Cs Terimidir.
Pro Map = Profesyonel (Maçların Yapıldıgı Mapler).
Fun Map = Eğlenceli Haritalara Verilen İsim.
Public Game = Normal Oynanan Cs (Maç Ayarları Aktif Olmayan).

22)Cs 1.5'i Botlarla Nasıl Oynarım?
Cs 1.5'in En İyi Botu Olan Pod-bot 2.5 ile Rahatlıkla Oynayabilirsiniz...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
StaRKiLLéR
Admin
Admin
StaRKiLLéR

Mesaj Sayısı : 599
Rep : 704
Kayıt tarihi : 13/09/10
Nerden : İstanbul

Kişi sayfası
Nedesen Az Puanlaması:
999999999/999999999  (999999999/999999999)

MesajKonu: Geri: Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular [Bütün Sorularınızın Cevabı Burada!]   Paz Şub. 06, 2011 9:08 pm

Vaay güzel konu sabite alıyorum Smile

_________________






-.-
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://cehennemportal.yetkin-forum.com/
JiLeT
Admin
Admin
JiLeT

Mesaj Sayısı : 81
Rep : 703
Kayıt tarihi : 27/08/10
Yaş : 25
Nerden : Edirne

MesajKonu: Geri: Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular [Bütün Sorularınızın Cevabı Burada!]   Ptsi Şub. 07, 2011 6:12 pm

Sağol Very Happy

_________________

Create your own Animation
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular [Bütün Sorularınızın Cevabı Burada!]
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» H.I.P.S Hakkında (Nedir? Ne İşe Yarar?)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Cehennem Portal TFP - Tukish Şeytan Muharebesi ..! :: Oyun :: Online Oyunlar :: Counter Strike & Half Life-
Buraya geçin: